Logo

Laks i marinade med karamel, rødløg og dild.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
Rødløg i ringe sauteres i karameliseret sukker og tilføjes lidt lagereddike.
La­gen koges glat og smages til med salt, peber og finskåret dild samt et par stænk en­gelsk sauce.
Rå laks skæres i tynde ski­ver, der lægges, så de dækker bunden af en tallerken eller et fad.
Hæld lagen over og pynt med dild.
Hertil serveres rug­brød og gerne krydderfedt, og i glasset vil øl og snaps i de glade ju­lefarver pynte.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbergrød med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os