Logo

Laks i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g laks i tern
150 g broccoli
1 gulerod
150 g kinakål
1 porre
1 løg
2 fed hvidløg
1/4 chili
1 tsk ingefær
1 dl olivenolie
1/4 dl sojasauce
1/4 tsk Maizena
Salt
peber
1 dl fiskebouillon
´
Laksen skæres ud i små tern og steges gyldne, læg laksen på et varmt fad. Grøntsagerne skæres i skiver og steges i 2-5 min., læg dem på fadet med lak-sen. Steg finthakket chili, hvidløg og revet ingefær i ca. 2 min., tilsæt soja og fiskebouillon. Jævnes med Maizena.

Serveres med Basmatiris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret kaffeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os