Logo

Laks med ananassalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk butterfly skiver af laks á ca. 250 g
olie til grill
salt
peber

salsa:
400 g frisk ananas (400 g renset ananas)
1/2 frisk grønt chilipeber
2 tomater
skal og saft af 2 lime
friske blade af koriander

Begynd med salsaen. Skær ananasen i små terninger og chilipeberen i tynde ringe. Skold tomaterne og skær tomatkødet i terninger. Bland alt sammen med skal og saft af limefrugten.

Lad det stå og trække lidt. Tilsæt de friske korianderblade lige før servering. Pensel lakseskiverne med olivenolie og drys med salt og peber. Steg dem 2-3 minutter på hver side på en stegepande.

Serveres med ananassalsa og bagte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodssorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!