Logo

Laks med honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stykker laks á 125 g
1 spsk olie
15 g smør
3 spsk honning
10 g frisk ingefær
1 lime
salt
peber

Steg laksen gylden på begge sider i smør og olie, drys med salt og peber.
Rør honning sammen med finthakket ingefær og fordel det over laksen.
Sæt det i ovnen ved 200º i ca.5 min.

Server med limebåde, grønsager og fx. ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!