Logo

Laks med løvstikke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g laks
200 g majroer
2 løg
2 tomater
1 dl olie
100 g flødeost
1 dl fiskebouillon
2 spsk løvstikke

Fisken deles i 2 stykker og majroerne skæres i stave. Løg og tomater hakkes. Majroer, løg og tomater lægges på den ene halvdel af fisken, den anden halvdel af fisken lægges over.

Olie, flødeost og bouillon rystes godt sammen og hældes over fisken, der drysses med salt, peber og løvstikke. Retten sættes i ovnen ved 200 º i ca. 40 minutter og serveres med nye kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllinger i flødepeberrod + Frugt i rødvinsgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!