Logo

Laks med porre, rejer og rogn af stenbider

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 laksefileter
2 dl cremefraiche
1 porre
ca 50-100 g rejer
1 glas rogn fra stenbider
 
Laksen tøes op og lægges i en ovnfast fad.
Porrene svitses let i en stegepande og lægges ovenpå laksen.
Rejerne lægges også på laksen, og til sidst blandes rognen med cremefraiche.
Det hele bages i ca 15 min i ovnen.
Serveres med kogte kartofler.

Kan også laves i portionskokotter til en forret (bages så i kortere tid)

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!