Logo

Laks med svampe og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laks med svampe og ost

 

700 g laksefileter
køkkensalt og peber
250 g champignoner
3 skalotteløg
2 fed hvidløg
4 spsk frisk persille
1 1/2 dl reven parmesan
2 1/2 dl fløde 13%

A. Sæt ovnen på 175°C.
Læg laksen med skindsiden nedad i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber.

B. Finhak champignonerne og skalotteløgene og pres hvidløget.

Svits champignonerne, til væsken er borte.

Tilsæt løg samt hvidløg og svits et par minuter mere under omrøring.
Bland hakket persille og 1/3 af parmesanen i en skål og krydr med salt og peber.

Fordel blandingen over laksen i det ovnfaste fad.

C. Bland fløden med resten af parmesanen og hæld det i fadet.

Sæt fadet i ovnen og gratiné retten i 30 min.

Server med kartoffelmos og kogte grønsager.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brombær-tiramisuUhm brombær i lag med en lækker creme og kaffe marinerede kager
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!