Logo

Laks, Mexicansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 laksesteaks
1 spsk olivenolie
1 spsk friskhakket dild
1 spsk citronsaft
1/2 tsk reven citronskal
1/2 tsk salt
peber

Salat:
1 agurk
3 forårsløg
1 middelstærk grøn eller rød chili
1 lime, saften haraf
1/2 tsk salt

Laksesteaksene lægges på en smurt bradepande. Olie, dild, citronsaft, citronskal, salt og peber piskes sammen og smøres på fisken. Grilles under ovngrillen ca. 5 min. til fisken netop er mør.

Salat:
Agurken og løgene skæres i små ca. 1/2 x 1/2 cm terninger. Agurk og løg blandes. Chilien renses, hakkes fint og blandes i. Limesaft og salt vendes i. Serveres til fisken
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmebagte kræmmerhuseBag dine egne fine, sprøde kræmmerhuse og server dem med flødeskum og friske jordbær. 36...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!