Logo

Laks og rejer i thaisuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe:
1 løg, fint hakket
½ citrongræs, fint hakket
1 spsk karry
1 spsk olie
2 dl fløde
2 dl hvidvin
½ tsk salt
3 dl vand
½ hønsebouillonterning
1 spsk hvidløg, fint hakket
½ tsk ingefær, stødt
½ tsk gurkemeje
2 dl kokosmælk
1 tsk Red Hot Chilipepper
1 limefrugt, saften heraf

spid:
4 rejer
150 g laks i terninger
2 tsk karry
1 tsk salt
1 spsk olie

Svits løg, citrongræs og karry ved svag varme i olien. Tilsæt fløde, vin, salt, vand, hønsebouillonterning, hvidløg, ingefær, gurkemeje og kokosmælk. Lad det småkoge i 20 minutter. Si suppen og smag den til med lime og chilipeber.

Sæt rejer og lakseterninger på spid. Krydr spiddene med karry og salt og steg dem i olien ved kraftig varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her