Logo

Laks på stærke rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Du kan forberede retten dagen før. Både chili og caynnepeber indeholder capsaicin. Det er det stof, der får det til at brænde både på tungen og i resten af kroppen.

2 gulerødder

2 kartofler

2 pastinakker

¼ knoldselleri

Marinade:

1 spsk (oliven)olie

1 citron, skal og saft af

½ frisk rød chili

1 fed hvidløg

½ tsk cayennepeber

1 tsk spidskommen

1 tsk karry

4 stykker frisk laks (600 g)

salt og peber

½ bundt frisk persille

karry

*

Skær alle rodfrugterne i mundrette stykker, kog dem derefter i letsaltet vand i 20 minutter.

Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål.

Tag rodfrugterne op af vandet og sigt dem.

Læg dem i et ovnfast fad med laksen oven på, og fordel marinaden over hele retten.

Kom fadet i ovnen ved 180°C i 20 minutter.

Tag fadet ud, og anret laksen og de bagte rodfrugter på tallerkener.

Smag til med salt og peber, og pynt med karry og frisk persille.

Tips: Du kan forberede retten dagen før og vente med at sætte den i ovnen til lige før, du skal bruge den.

Både chili og caynnepeber indeholder capsaicin. Det er det stof, der får det til at brænde både på tungen og i resten af kroppen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!