Logo

Laks, stegt med laurbær og små tern af kartofler vendt med timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

2 skiver laks med skind uden skæl
6-8 laurbærblade
8-10 skrabede kartofler
frisk timian
olivenolie til stegning
salt og peber

Pres laurbærbladene fast på skinnet af laksen og varm lidt olie på en pande. Steg fisken med skinsiden ned af og læg en lille tallerken henover, så fisken ligger helt plan på panden. Skær kartoflerne i tern og rist dem gylne på en pande med lidt varm olie. Når de er gyldne og gennemvarme tilsættes frisk timian, salt og peber. Server til den varme fisk. (laurbærbladene spises ikke).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlommeparfaitEn parfait er en slags is og kan laves med mange ingredienser. Den mest simple er en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os