Logo

Laksecannelloni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce:
125 g Mascarpone
3 dl piskefløde
3 æggeblommer
salt
peber
150 g reven mozzarellaost

Spinatsaute:
700 g helbladet spinat
3 skalotteløg
200 g smør
salt
peber
½ tsk muskatnød

Cannelloni:
8 lasagneplader
1 æg

Fyld:
400 g laks
2 kernefri tomater
1 storsquash
1 spsk grofthakket persille
1 spsk grofthakket basilikum
1 spsk grofthakket purløg
1 spsk grofthakket dild
200 g Mascarpone (italiensk ost)
salt
peber
1 spsk citronsaft

Spinatsaute:
Spinaten blancheres og presses fri for vand. Løgene hakkes og sauteres i smør. Tilsæt spinaten og krydr med salt, peber og muskatnød. Spinaten lægges i bunden af et ovnfast fad.

Cannelloni:
Kog lasagnepladerne i 8 min. i rigeligt vand med salt og lidt olie i. Køl dem af i koldt vand og tør dem grundigt.

Fyld:
Laks og tomater hakkes fint i hånden, og squashen skæres i små terninger. Alle ingredienserne til fyldet blandes og fordeles på pastapladerne. Pladerne rulles sammen og limes sammen med det sammenpiskede æg. Rullerne lægges oven på spinaten.

Sauce:
Alle ingredienserne piskes sammen og hældes over rullerne.
Retten drysses med mozzarella og bages i ovnen i 30 min. ved 180°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her