Logo

Laksefilet med pasta og porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 laksefilet á 160 g
1 tsk citronpeber
1 porre skåret i ringe
1/2 citron, saften
1 tomat, i tern
2 dl piskefløde
200 g frisk pasta
salt
peber
olie til stegning

Laksen krydres med citronpeber og salt, steges på en pande ca. 2 minutter på alle sider i olie ved middel temperatur. Fløden koges op med porreringe i 3 min, tilsættes tomat og citronsaft tilsmages med salt og peber. Deri vendes pastaen, der kogt i letsaltet vand. Anrettes på tallerken.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta med blåbærsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os