Logo

Laksegullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g laksefilet
4 – 6 kartofler
5 dl grønsagsbouillon
2 spsk sojasauce
1 spsk citronsaft
3-4 friske tomater
2 spsk smør
1 løg
1 spsk tomatpuré
1/2 tsk peber
1/2 tsk paprikapulver
1 spsk frisk hakket persille
salt

Skær kartoflerne i terninger og kog 10 minutter i bouillon tilsat sojasaucen.

Skær laksen i terninger og dryp citronsaft og tilsæt lidt salt. Skold tomaterne og skær dem i terninger. Svits løget i smør til det er blankt. Tilsæt tomatpuré, tomater, laks, kartofler og kraften og kog i 10 minutter. Smag til med salt, peber og paprika og drys persille over.

Serveres med brød som tilbehør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blanc manger med frugtBlanc manger er en sød dessert, der som navnet antyder stammer fra Frankrig. Dessserten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!