8 ark forårsrulledej ca. 20x20 cm (købes frossen) 
400 gram laksekød 
saft og reven skal af ½ lime 
½ rød chili 
1 tsk  salt 
1 spsk  rasp 
olie til stegning 
 
Tomatharissa: 
4 tomater 
1 spsk  tomatpure 
reven skal og saft af 1 lime 
½ dl olivenolie 
1 tsk  cayennepeber 
salt og peber 
sukker
 
Tø dejen op og skil arkene ad. 
Hak laksekødet med en kniv eller hak det groft i en foodprocessor. 
Bland laksekødet med lime saft og skal, hakket chili, salt og rasp. 
Sæt farsen i køleskabet en times tid. 
Del farsen i otte lige store dele. 
Læg en del fars på en plade forårsrulledej, fold siderne ind og tril 
dejen som en forårsrulle. 
Frituresteg rullerne i olie til de er gyldne. 
Læg dem på fedtsugende papir. 
Tomatharissa: 
Skær tomaterne i små bidder. 
Miks alle ingredienserne med en stavblender og smag til med salt, peber 
og et nip sukker. 
Spis rullerne nystegte og sprøde med den stærke sauce.