Vi har brugt hakket lammekød til denne dejlige vinterret -
kig i supermarkedets frysedisk, hvis de ikke har det som ferskvare.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Koge/stegetid: 30 min. Fryseegnet
#
1 løg
1 fed hvidløg
½ lille hvidkål
250 g hakket
lammekød (eller okse- eller svinekød)
1 spsk olie
salt og peber
2 tsk garam masala
eller karry
1 økologisk citron
1 dåse hakkede
tomater
Tilbehør: ris og
chutney
*
Pil løg og hvidløg,
og hak dem fint. Snit kålen fint.
Brun kødet i en varm
wok eller pande med olie, og krydr med salt og peber.
Tilsæt garam masala,
løg, hvidløg og kål, og steg i 3-4 min. under omrøring.
Tilsæt fintrevet
citronskal, citronsaft og tomater, og lad retten simre i 20 min.
Spæd evt. med lidt
vand undervejs.
Smag til med salt og
peber, og server med kogte ris og chutney.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin