Logo

Lammegrill med squash, auberginer og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

lammeryg
grønsager, hvidløg, frisk rucola
salt, peber, olie
 
Skær grønsagerne i skiver på skrå og pensl dem med lidt olie og salt og
peber, og gnid lidt hvidløg på dem.
Lav en lille pose af folie.
Grill/steg grønsagerne på hver side og læg dem i posen i ca. 10 minutter på
varmen.
Når de er klare vendes de med lidt frisk rucola og olie.
Kødet (udskæringer fra en lammeryg, red.) gnides med hvidløg og
grilles/steges efter behag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her