3 lamme eller fårehjerter
3 spsk kinesisk soya
1 porre
2 store gulerødder
1 lille løg
3 spsk olie
½ - 2 dl vand
1 spsk kinesisk soya
½ dl piskefløde
Hjerterne skæres i tynde skiver og marineres med 3 spsk soya- trækketid ½ - 1 time og herefter afdrypning i ca. 5 min.
Grøntsagerne rengøres og deles.
Porre og løg skæres i skiver og gulerødder i tændstikstykke stave.
Olien varmes i en wok eller stegegryde og kødet tilsættes.
Under omrøring svitses kødet for fuldt blus i 3 min og drysses med lidt salt.
Herefter tilsættes grønsagerne som svitses med til de er knapt mører.
Gulerødderne skal kunne knase.
Kødet og grønsagerne skubbes op af grydens sider eller tages op af gryden og vandet tilsættes.
Ved opkogning tilsættes lidt mere soya samt piskefløden.
Smages til med salt og peber.
Kød og grønsager kommes tilbage i saucen.
Serveres straks med løse ris.