3-400 g kogt eller stegt lammekød
2 spsk hvidvin
2 spsk vand
1 æggehvider
2-3 spsk Maizena + lidt ekstra
3-4 spsk olie
200 g champignon
1 porre
400 g kinesisk kål
½ kg friske bønnespirer
2 fed hvidløg, knust
1 dl hvidvin
1 dl hønsebouillon
2 spsk kinesisk soya
2 tsk Maizena
vand
salt
Skær kødet i terninger uden fedt.
Rør en jævning af vin, vand æggehvide og Maizena og bland kødet godt med hænderne med denne jævning.
Drys Maizena ud på et stykke smørrebrødspapir og vend kødet i tør Maizena.
Brun kødet ved høj varme i olie, til det er sprødt og gyldent på alle sider.
Rør hele tiden.
Tag det op med hulske.
Tilsæt evt. lidt mere olie.
Svits halverede champignon og meget tyndt skåret porre et minut ved høj varme.
Tilsæt kinesisk kål, hvidløg og bønnespirer og svits ½- 1 min.
Tilsæt vin, bouillon og soya og kog retten igennem.
Jævn med Maizena udrørt i vand.
Smag til med salt.
Læg grønsagerne på et meget varmt, halvdybt fad.
Svits lige kødet igennem, så det er varmt og sprødt og hæld det over grønsagerne