Nordafrikanske
krydderier, appelsin og mynte sætter prikken over i'et her. Du kan også
tilberede retten med skinkeschnitzler eller kyllingebryst.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
4 lammekoteletter
eller lammeschnitzler
½ tsk stødt
spidskommen
½ tsk stødt
koriander
½ tsk stødt kanel
½ tsk stødt chili
salt og peber
2 dl couscous
3 appelsiner
3 spsk rosiner
1 spsk citronsaft
1-2 spsk olie
frisk mynte
Tilbehør: evt.
grønsager
*
Bland de tørrede
krydderier sammen med lidt havsalt og gnid det ind i kødet.
Rør couscous sammen
med lidt fintrevet appelsinskal, 2 dl appelsinsaft og ¼ tsk salt og lad det
trække 15 min.
Skær skrællen af en
appelsin og skær frugten i små stykker.
Vend dem i
couscoussen sammen med rosiner, citronsaft og olie.
Smag til med salt og
peber og drys med hakket mynte.
Steg
koteletter/schnitzler på en pande med olie 3-4 min. på hver side og server med
couscoussalat og evt. ekstra grønsager.
madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin