500 g lammesmåkød
2 løg
20 g margarine
1-2 tsk karry
1 grøn peberfrugt
1 syrligt æble
1 tsk salt
groftkværnet peber
2 spsk hvedemel
½ tsk ingefær
2 dl basmatiris
2 spsk mango chutney
mango chutney
Kødet skæres i tern og brunes i en gryde i margarinen.
Løget skæres i terninger og svitses med.
Karry drysses over og "brændes" af.
Peberfrugt og æble skæres i tern og kommes i gryden.
Drysses med salt, peber, hvedemel og ingefær.
2 spsk mango chutney og 4 dl vand tilsættes, og retten småkoger under låg 40-50 min.
Smages til med salt og peber og serveres med ris og en skål mango chutney
Hæld risene i en gryde med 3,5 dl vand og tilsæt ½ tsk salt.
Bring vandet i kog og lad risene koge i 12 min. under låg.
Sluk for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
Tips: Kan du ikke li' lam, så brug svinesmåkød.