Gør søndagen festlig med en god lammekotelet til
aftensmaden. Server med en sprød bønnesalat.
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.
#
Bønnesalat:
400 g grønne bønner
1 rødløg
50 g pinjekerner
Dressing:
3 spsk olie
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk sennep
1 fed hvidløg
1 bundt estragon
Lammekoteletter:
8 lammekoteletter
2 spsk olie
3 fed hvidløg
3 grene rosmarin
salt og friskkværnet peber
Tilbehør: godt brød
*
Skyl bønnerne, og nip enderne af.
Kog dem i letsaltet vand i 2-3 min., og skyl dem derefter i
koldt vand.
Kom dem i en skål.
Hak løget fint, og bland det med bønnerne.
Rist pinjekerner på en varm pande i lidt olie med lidt salt
i 2 min., og kom dem i bønnesalaten.
Rør olie, eddike, sennep og finthakket hvidløg sammen, og
vend det i bønnesalaten.
Pynt med estragonblade.
Steg koteletterne på en varm pande med olie.
Krydr med lidt salt, peber, hakket hvidløg og hakket
rosmarin.
Steg i 4-5 min. på hver side.
Server de varme koteletter med bønnesalaten, og server brød
til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin