Logo

Lammekoteletter med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammekoteletter
1 spsk olivenolie
hvidløgssalt
mynte gele

Grillen skal være gloende varm.
Koteletterne pensles med olie og grilles så fire minutter på hver side.
Når de vendes, drysses de med hvidløgssalt - eller salt og knust hvidløg.
Koteletterne er klar efter fire - fem minutter yderligere.
Bruger man ovnens grill, kan kødsaften opsamles og hældes over kødet ved serveringen.

Grill nogle tomater og halve løg sammen med kødet og server med pommes frites og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her