Logo

Lammekoteletter med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 lammekoteletter
1 spsk olivenolie
hvidløgssalt
mynte gele

Grillen skal være gloende varm.
Koteletterne pensles med olie og grilles så fire minutter på hver side.
Når de vendes, drysses de med hvidløgssalt - eller salt og knust hvidløg.
Koteletterne er klar efter fire - fem minutter yderligere.
Bruger man ovnens grill, kan kødsaften opsamles og hældes over kødet ved serveringen.

Grill nogle tomater og halve løg sammen med kødet og server med pommes frites og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smørkage af wienerbrødsdejKage vækker altid glæde, og med denne klassiske smørkage får du hele 10 stykker
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!