Logo

Lammekoteletter og couscoussalat med pebermynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lammekoteletter og couscoussalat med pebermynte

Lammekød og couscous sender tankerne på himmelflugt til Nordafrika.

 

12 små lammekoteletter (3 koteletter pr. person)

Marinade:

1 dl olie

½ dl balsamicoeddike

1 dl rødvin

frisk rosmarin eller timian

salt og peber

Salat:

4 dl couscous

6 dl kogende vand

4 spsk reven parmesan

2 spsk friskhakket pebermynte

½ dl olivenolie

1 lille finthakket chili

1 lille porre

6 friske abrikoser (eller tørrede, som har ligget i vand)

 

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og hæld marinaden over koteletterne.

Mariner dem i køle­skab natten over.

Hæld couscous (forkogt) i en skål, hæld det kogende vand over, dæk til med folie eller film og lad blanding­en stå i ca. 5 minutter, eller til al væsken er optaget.

Varm olien i en stegepande, hæld pebermynten i og umiddelbart efter også couscous og parmesan.

Smag til med evt. lidt salt, rør til sidst chili, porre og abrikos i.

Salaten afkøles, før den pakkes ned i en boks, der kan transporteres til picnic-stedet.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honning- og sirupfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!