1 mellemstor aubergine (500g)
salt til udvanding
1 æg
9/16 dl franskbrødskrummer
1 tsk salt
½ tsk stødt oregano
1 dl hakkede oliven
1 fed hvidløg (presset)
50 g reven parmesanost
600 g hakket Lammekød
½ dl spiseolie
6 tomatskiver
3 dl reven ost, fx. danbo eller emmentaler
Skyl auberginen godt og skær den i 6 ensartede skiver.
Læg dem på et stykke køkkenrulle og drys dem med salt.
Lad dem trække i ca. 20 min og tør den udtrukne væde af med køkkenrulle.
Pisk ægget sammen i en skål.
Tilsæt franskbrødskrummer, salt, peber, oregano, oliven, hvidløg og parmesanost.
Ælt blandingen med det hakkede kød ig form den til krebinetter, der i størrelse passer til aubergineskiverne.
Brun aubergineskiverne let i olie på panden.
Læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Steg derefter krebinetterne 3-4 min. på hver side.
Læg en krebinet på hver aubergineskive.
Drys med reven ost.
Krebinetterne sættes i ovnen ved 225ºC i ca. 25 min., eller til osten er gylden.