2 hele magre lammerib (ca 8 ben pr rib)
Masser af hvidløgssmør med persille
Lime
Groft salt
Dine egne krydderier
De 2 hele lammeribs krydres godt og grilles på indirekte varme med låg i ca 20 min.
Pakkes i folie og trækker i ca ½ time.
Ildfast fad smøres med hvidløgssmør der nu er blandet med persille og
juice fra 1 frisk lime.
Tilsættes masser af salt.
Lammeribben udskæres langs benet, så man opnår fine ribben med såvel
mørbraden som fileten siddende på benet.
Lægges i fadet og det overskydende hvidløgssmør lægges over de ca 16
ribben.
Sættes på grillen over indirekte varme i ca 15 min og er nu klar til
servering.
Tips: Anrettes på frokosttallerken som et møllehjul med persilledusk i midten.
Serveres med grillbagt groft brød.
Den smeltede hvidløgssmør serveres i skål og husk masser af salt.
Man kan med denne opskrift få folk til at spise lam, selvom de ikke
bryder sig om lammekød overhovedet.