Logo

Lammespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g lyse rosiner
500 g fårefars
100 g smuldret franskbrødskrummer
1 æg
1 fed presset hvidløg
1 tsk stærk karry
1 tsk salt
1/2 tsk marsala
groftkværnet peber
1 løg

Rosinerne udblødes i vand i ca. 1 time og hældes til afdrypning i en sigte.

Kødet røres med rosiner, franskbrødskrumme, æg, hvidløg, salt og krydderier.
Løget skæres i tynde skiver.

Farsen formes til 8 aflange boller, der stikkes på 4 spid skiftevis med løgene.

Lægges på en rist over bradepanden.
Grilles ved 275ºC på midterste ovnribbe 5-7 min. på hver side.
Eller havegrill
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte KaktusfignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os