Logo

Lammestuvning med bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g spæk
2 lunser bacon, skåret i tern
8 perleløg
550 g lammekød, skåret i tern
1 fed hvidløg, knust
1/4 kop hvedemel
3 3/4 kopper suppe/bouillon
bouquet garni
225 g tørrede bønner, sat i blød natten over
1 gulerod, snittet
1 stort løg, snittet
1 spsk tomatkoncentrat
1 spsk vineddike
1 spsk hakket persille, til pynt

Opvarm spækken i en gryde og tilsæt baconstykkerne (Gem flæskesværen til at stege bønnerne i) og perleløgene.
Når blandingen bliver brun fjernes den fra gryden.

I samme gryde, brun kødet og hæld halvdelen af fedtet fra, tilsæt hvidløg og hvedemel og rør rundt i 1 minut.
Tilsæt suppevandet og varm op til kogepunktet
Tilsæt krydderier og hæld overfladefedtet fra.
Tilsæt bouquet gami, og lad retten simre under låg i 1 1/2 time.

Forvarm ovnen til 180°C.
Dræn bønnerne for vand og gem den overskydende væske.
Kom bønnerne i rent vand og varm op til kogepunktet.
Hæld vandet fra.
Kom bønnerne i et ovnfast fad med gulerod, løg, flæskesvær, tomatpasta og vineddike.
Tilsæt suppevandet og bag retten 1 time i ovnen.
Når bønnerne er bløde fjernes flæskesværene og retten krydres med salt og peber.

Mix kød og bønner og server retten drysset med persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tirami su med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os