Logo

Lammetagine med artiskokker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lammetagine med artiskokker

1 kg fåre- eller lammekød

2 løg

1 fed hvidløg

5 spsk smør

lidt safranpulver

1 tsk stødt ingefær

2 spsk olivenolie

3/4 l kødbouillon

15 artiskokhjerter

1 bdt. frisk koriander, hakket

1 syltet citron

50 g sorte oliven

 

Puds kødet af, og skær det i tern.

Pil løg og hvidløg, og hak dem.

Varm smørret op i taginen, og brun kødet overalt heri.

Tilsæt løg og hvid­løg, og rør krydderierne i.

Dryp olie over retten og spæd med bouillonen.

Giv retten ca. en time under låg.

Lad artiskokhjerterne dryppe af og læg dem oven på kødet.

Drys hak­ket koriander over, og lad det hele simre i yderligere 20 min, til kødet er meget mørt.

Skær den syltede citron i strimler og kom dem på kødet sammen med de sorte oliven 5 min før serveringen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!