Logo

Lammetagine med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lammetagine med fennikel

2 rødløg

2 fed hvidløg

1 fennikel

2 spsk olie

750 g lammefilet

1 tsk kanel

2 tsk stødt spidskommen

2 tsk stødt koriander

1/2 tsk cayennepeber

1/2 tsk salt

150 g dadler uden sten

 

Pil løg og hvidløg. Skær løgene i ringe og hvidløgene i skiver.

Gør fen­niklen i stand, fjern de hårde, ydre blade, og skær knolden i skiver.

Skær kødet i mundrette tern.

Varm olien op i taginen og svits løg, hvidløg og fennikel heri, til alt har taget farve.

Tag det op og læg det på en tallerken.

Kom lammeternene i taginen, og brun dem ligeledes.

Tilsæt krydderier og salt, og lad det riste med i ca. 1 minut.

Kom dadler, fennikelblanding og 4 1/2 dl vand i, og vend godt rundt.

Lad det hele simre i ca. 90 min. Tilsæt mere vand efter behov.

Hertil passer ristet brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græsk nytårskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os