Logo

Langtidshævet brød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hvedemel
7 dl vand
lidt salt
25 g gær
1 spsk olivenolie

Ingredienserne blandes, står på køl i 16 timer.
Formes til brød og bages ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rød saftbudding med cremesauceEn dejlig egnsret fra Sønderjylland
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!