Logo

Langtidsstegt oksebov med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 del bov skåret i 1/2 cm tykke skiver
1 del tomat i tykke skiver
saft fra en citron
3 fed hvidløg
lidt olivenolie
salt
friskkværnet peber

Bland alle råvarerne godt rundt og bag det i et ovnfast fad med alufolie over i 2 1/2 time ved 220°C.
Bag videre ved 220°C i ca. 1 time, til det bruner og væden er så godt som fordampet.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!