Logo

Langtidsstegt oksefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3/4 kg afpudset oksefilet
1/2 tsk salt
groftkværnet peber
1 spsk smør eller olie
 
Gnid kødet med salt og peber.
Brun den godt på alle sider i en pande i lidt smør eller olie.
Læg den i en bradepande og sæt den i ovnen ved 100-120ºC.
Steg fileten ca. 30-45 minutter, afhængig af hvor rødt kødet skal være.
Bruges der stegetermometer skal centrumstemperaturen være:
55-60ºC for rød
60-64 for rosa
65-68 for gennemstegt
Stegen skal stå lidt og trække inden der skæres af den.
 

Tips: En stor oksefilet, som ikke kan være på panden brunes først i ovnen ved 250ºC.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med brombærIs med lune eller varme bær det er bare lækkert. Brug de bær, du har ved hånden (eller i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!