Logo

Lasagne med fisk 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lasagne med fisk 2


#

3 små torskefileter uden skind (ca. 400 g)
½ liter Karolines Køkken mornaysauce 14%
12 forkogte lasagneplader (ca. 225 g)
4 spsk rasp
Tilbehør: 300 g salat af fx romaine- og feldsalat - drysset med salt og peber

Tomatsauce:
1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
3 hakkede løg (ca. 200 g)
1 tsk revet muskatnød
1 tsk sukker
2 tsk groft salt
*


Tomatsauce: Bland de hakkede tomater sammen med tomatpuré, løg og krydderier.
 
Rens fisken for eventuelle ben, skyl og tør den.

Læg ingredienserne lagvis i et ovnfast fad (ca 6x21x26 cm) således:

Ca 1½ dl tomatsauce, ca 1 dl MornaySauce og 4 lasagneplader - gentag.

Læg herpå al fisken i ét lag.

Gentag med ca 1½ dl tomatsauce, ca 1 dl MornaySauce og 4 lasagneplader.

Slut med resten af tomat- og MornaySauce.

Drys med rasp og bag lasagnen midt i ovnen ca. 55 min. ved 200°C.

Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Tips: Andre typer af hvid fisk passer også fint i lasagnen, fx skrubbe-, ising- eller rødspættefileter. MornaySauce kan erstattes af Karoline’s Mild OsteSauce.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her