#
3 små torskefileter uden skind (ca. 400 g)
½ liter Karolines Køkken mornaysauce 14%
12 forkogte lasagneplader (ca. 225 g)
4 spsk rasp
Tilbehør: 300 g salat af fx romaine- og feldsalat - drysset med salt og peber
Tomatsauce:
1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
3 hakkede løg (ca. 200 g)
1 tsk revet muskatnød
1 tsk sukker
2 tsk groft salt
*
Tomatsauce: Bland de hakkede tomater sammen med tomatpuré, løg og krydderier.
Rens fisken for eventuelle ben, skyl og tør den.
Læg ingredienserne lagvis i et ovnfast fad (ca 6x21x26 cm) således:
Ca 1½ dl tomatsauce, ca 1 dl MornaySauce og 4 lasagneplader - gentag.
Læg herpå al fisken i ét lag.
Gentag med ca 1½ dl tomatsauce, ca 1 dl MornaySauce og 4 lasagneplader.
Slut med resten af tomat- og MornaySauce.
Drys med rasp og bag lasagnen midt i ovnen ca. 55 min. ved 200°C.
Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.
Tips: Andre typer af hvid fisk passer også fint i lasagnen, fx skrubbe-, ising- eller rødspættefileter. MornaySauce kan erstattes af Karoline’s Mild OsteSauce.
Ikke fryseegnet