2 store kalvebrisler kogt i 5 minutter
1 kg Karl Johan svampe
8 firkanter (lasagneplader) af pastadej på ca. 10 x 10 cm
¼ l kalvefond
2 spsk piskefløde
5 cl trøffelsky
salt, peber
5 cl olie
10 g smør
Skær kalvebrislerne i skiver på ca. ½ cm.
Steg dem i smør ved svag varme indtil de er pænt lysebrune.
Drys lidt salt og peber på.
Steg Karl Johan'erne i olie og hæld dem i en si.
Kom kalvefond i en gryde, tilsæt trøffelsky, fløde, Karl Johan'er og
krydr med salt og peber.
Når kalvebrislerne er stegt, tørres de let med et viskestykke, før de
kommes i saucen.
Lad det hele småkoge i 5 minutter.
4 af lasagnepladerne snittes i facon som et kryds.
Varm alle 8 i varmt vand.
De 4 hele plader lægges på 4 varme tallerkener, og brisler og svampe
fyldes ovenpå.
De 4 snittede plader lægges ovenpå, og saucen hældes over.