Logo

Letsaltet laks med dildkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g filet af laks
groft salt
400 g nykogte kartofler
30 g smør
1-1 ½ spsk hvedemel
2 dl mælk
1 stort bundt dild
salt
friskkværnet peber

Laksen lægges 12 timer i saltlage af 250 g salt til 1 liter vand.
Herefter i en mildere saltlage af 80 g salt til 1 litter vand i 6 timer.
Inden servering skylles laksen, duppes tør og skives tyndt, ca. 3 skiver pr. person.

Dildstuvede kartofler:
Smørret smeltes, melet røres i og varmes godt igennem inden mælken gradvist piskes i.
Lad det simre svagt i 2 min inden det smages til med salt, peber og masser af friskklippet dild.

Kartoflerne varmes kort igennem i saucen, inden det serveres til den kolde laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her