Logo

Linseskaller hjemmebagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hvedemel
250 g margerine
125 g flormelis
1 æg
 
Det hele blandes på en gang, og æltes godt.
Dejen rulles ud (ca. 2 mm.), linseformene smøres, og dejen prikkes ud og

trykkes på plads i formen.
Skallerne bages i 10 min. ved ca. 225ºC.
 
Tips: formene smøres lettest ved at smelte margerine, og pensle formene.
Serveres med valgfrit fyld.
Min Oldemor serverede dem altid med hjemmelavet kagecreme, hindbærmarmelade og flødeskum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberis med høvlet nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!