Logo

Linseskaller med karamel-nøddecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 linseskaller
1 dl sukker
75 g valnøddekerner
25 g smør
1 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 38%
1 spsk sukker
 
Smelt sukkeret på en pande og tilsæt smør.
Lad det kogeop og tilsæt så valnøddekernerne.
Vend dem hurtigt rundt i karamellen og hæld det ud på et stykke bagepapir til afkøling.
Bland fløde, cremefraiche og sukker og pisk det stift.
Hak valnøddekaramellen groft med en kniv og vend den i cremen.
Fyld cremen i skallerne.
Pynt evt. med lidt karamel.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!