Logo

Linsesuppe à la Aino

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En utrolig lækker suppe, som er tilføjet enkelte ingredienser, for at gøre suppen mere fyldig og lækker.

Tyrkisk linsesuppe:
3-4 STORE løg
3-4 fed hvidløg, (eller efter smag)
1 glas grønne linser (ca. 1-1 1/2 dl)
2 grønsagsbouillonterninger
ca. 3/4 dåse koncentreret tomatpure
ca. 3 liter kogende vand
1-2 grønne chilipeber (stærke eller milde, efter smag)
ca. 1/2 dl olie
4-5 kartofler i tern
1-2 gulerødder i skiver

Krydderier:
ca. 1 tsk god karry
ca.2 tsk timian
ca.1/2 tsk rosenpaprika
ca. 1-2 tsk peber
evt. andre krydderurter efter smag

Linserne skylles MEGET grundigt løgene skæres i strimler hvidløg skæres i skiver/ eller hakkes

Svits karryen i olie og hæld løg og hvidløg ved i ca. 2 minutter, kom linserne (afdryppede) ved og svits i ca. 2 min. yderligere, kom herefter tomatkoncentratet i og svits med.

Hæld det kogende vand over og tilsæt alle andre ingredienser, undtagen kartofler og gulerødder, og lad koge i ca. 45 minutter.

OBS! Kartofler og gulerødder kommes først i de sidste 15 minutter.

Server rygende varm og med et godt brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!