Logo

Linsesuppe - Mercimek corbasi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 hakkede løg
2 spsk olivenolie
1 kartoffel skåret i terninger
1 gulerod skåret i terninger
100 g selleri skåret i terninger
1 tsk paprika gerne tyrkisk
1 1/2 l. bouillon
200 g røde linser
1-2 laurbærblad
saften af 1 citron
salt, peber
 
Svits grønsagerne i olie et par minutter, hvorefter paprika drysses over.
Bland det godt og hæld linser og bouillon i.
Tilsæt laurbærblad, salt og peber, og kog til alt er mørt, ca. 1/2 time.
Purer suppen og varm den op.
Citronsaft tilsættes, det fremhæver smagen.

 
Tips: Der findes utallige opskrifter på linsesuppe.
Fra egn til egn laver man den forskellig.
Nogle kommer mange grønsager i, andre slet ingen.
Nogle kommer tomatpure, mælk eller æg i.
Dette er en god tyrkisk standard opskrift.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YmerkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!