Logo

Linsesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 hakket løg
20 g smør
125 g røde linser
6 dl grønsagsbouillon (eller evt. 3 1/2 dl vand og 2 1/2 dl tomatsaft)
1 fed hvidløg
1/2 tsk groft salt
1/4-1/2 tsk stødt spidskommen
citronsaft
hakket persille eller koriander

Linserne skylles og afdryppes godt.
Det hakkede løg klares i smørret. Linser, hvidløg og spidskommen tilsættes.
Bouillonen tilsættes og det koger uden låg i ca. 25 min.
Smages til med citronsaft og salt.
Serveres med hakket persille eller korianderblade.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!