Logo

Linsesuppe med lammekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g linser
175 g reelt lammekød skåret i tern
1 groft hakket løg
1 knsp.safran
Salt og peber
1 ½ l. lammebouillon
2 spsk tomatpuré
2 spsk flåede tomater
2 spsk hakket persille
2 spsk friskhakket koriander
2 spsk hvedemel

Kom linser, kød, løg og bouillon i en gryde.

Krydr med salt og peber.

Lad det koge i 40 minutter, eller til kødet er mørt.

Bland tomatpure, hakkede tomater, persille og koriander i.

Kog endnu 5 minutter.

Rør melet med lidt vand til en jævning.

Hæld det i suppen mens der røres.

Koges endnu ganske kort.

Drys friskhakket koriander på suppen når den serveres og kom en citronskive i hver portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her