Logo

Lollandsk Sulevælling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg saltet flæsk
3 l vand
60 g byggryn
1 suppevisk
1 lille selleri
3 gulerødder
2 porrer
1/4 kg kartofler
 
Det udvandede flæsk koges mørt i vand ca. 1 time. Flæsket tages op og
suppen skummes næsten fri for fedt.
Grynene tilsættes og koger 1/2 time, hvorefter de udskårne grønsager
tilsættes og koges møre.
Smages til med sukker og salt.
Flæsket gives til suppen sammen med rugbrød og sennep.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!