Logo

Lun salat med jordbær, skinke og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 krølsalathoved
3 skiver toastbrød
½ dl olivenolie
3 papirstynde skiver parmaskinke
24 stk jordbær
frisk grøn eller rød basilikum
Dressing:
20 g pinjekerner
2 tsk balsamico eddike
2 dl cremefraiche 38%
frisk kværnet sort peber

Fjern stokken fra salaten og skyl den forsigtigt i koldt vand.
Ryst den godt fri for vandet og læg den i køleskabet i en plastpose i nogle timer, gerne natten over.
Skær brødet i fine terninger, rist dem gyldne i olie og læg dem over på et stykke køkkenrulle.

Dressing:
Rist pinjekerner i den samme olie, og når de er gyldne, hældes eddike på. Rør rundt og kom cremefraiche i.
Smag til med peber.
Snit skinken i tynde strimler.
Anret salaten på tallerkner.
Del jordbærrene i kvarter og fordel dem på salaten sammen med brødterninger.
Kom den varme dressing på og garner med skinkestrimler og basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her