Logo

Mørbrad- og rejespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
12 rejer med skal, dybfrosne
1 rød peberfrugt
12 Laurbærblade

Marinade:
2 fed hvidløg
2 ½ dl rødvin
1 tsk oregano
1 knsp.salt
1 spsk Rødvinseddike
1 spsk tomatketchup
1 spsk worchestershiresauce

Pil og knus hvidløget og bland det med de øvrige ingredienser til marinaden. Fjern hinderne fra mørbraden, skær den i stykker 4 x 4 cm og kom dem i marinaden. Bland og lad det stå koldt 2-3 timer.

Skær peberfrugten i store terninger og dup rejerne fri for væde - de skal ikke pilles. tag kødet op af marinaden og sæt dem på spid skiftevis med rejer, peberfrugt og laurbærblade. Lægges på grillen i 10-12 min, vendes jævnligt og pensles med marinaden under stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her