Tarte de fruits frais aux amandes - 6 personer 
Mørdej: 
125 g smør 
100 g sukker 
1 æg 
250 g hvedemel 
Glasering: 
75 g abrikosmarmelade 
Apricot brandy 
Frugt: 
250 g jordbær 
Citronmelisse blade 
Mandel creme: 
125 g sukker 
125 g smør 
125 g mandelmel (afskallede blendede mandler) 
2 æg 
Mørdejen slåes sammen og sættes til hvile. Udrulles og lægges i smurt tærteform. 
Mandelcreme: Melis røres med det bløde smør. Mandelmel tilsættes og herefter æggene. 
Denne creme lægges oven på mørdejen og bages i middelvarm ovn, 175º i 30 min. til mørdejen er pæn lysebrun. 
Belægges med friske frugter og pensles med abrikosmarmelade der er rørt med apricot brandy og pyntes med citronmelisse. 
Anretning: Kan serveres med cremefraiche eller kold flødeskum. 
 Frugter der er gode til denne tærte: Mango, jordbær, kiwi, ananas, hindbær, pocheret pære m.m.