Logo

Madbrød med porter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
4 dl rugmel
10 dl hvedemel
3 spsk smør
2 spsk honning
5 dl porter
1 tsk salt

Alle ingredienser æltes godt sammen, og dejen stilles til hævning i 2 timer.
Derefter formes et stort rundt brød - eller to små - der efterhæver en time på bagepladen.
Bages i ovnen i 40 minutter ved middelstærk varme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os