Logo

Majs på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer
4 majs kolber.
 
Hold majsen opad, og hold i stokken.
Skræl bladene af majsen, så de hænger nedad.
Fjern trådene.
Pensl med olie og drys med salt.
Pak majsen ind i blandene.
Lægges på en rigtig varm grill, 5 min. på hver side.
Tag bladene af majsen og server med koldt smør og groft salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her