To personer
250 g frosne majs
1 æg
1-2 spsk hvedemel
2 tsk fintsnittet frisk chili
olivenolie
Salt og peber
Ris:
1 lille snittet løg
1 dl ris med vilde ris
1 dåse sherry tomater
1 spsk balsamico eddike
bredbladet persille, finthakket
Majsfritter:
Optø majs i koldt vand eller mikroovn. Blend majs, æg og hvedemel til en grov fars. Tilsæt chili, salt og peber. Steg farsen som frikadeller i olie.
Det bliver ca. 6 stk
Ris:
Svits løg i en gryde. Tilsæt ris, tomat, balsamico, 1 ½ dl vand, salt og peber. Lad simre under låg i ca. 15 min. indtil risene er bløde.
Server majsfritter med tomatris og persille.
En anden dag kan du servere majsfritterne i wrap eller pitabrød med en kold karrydressing. Som alternativt til chili kan der bruges finthakket rød peberfrugt. Det giver en flot farve.